Perfect Marriage Revenge

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Perfect Marriage Revenge Konusu:

Dizi, kocasından ve ailesinden intikamını alabilmek için sözleşmeli evlilik yapmak isteyen Han Yi-joo ile onunla gerçekten evlenebilmek için sözleşmeli evliliği kabul eden Seo Do-gook'un etrafında dönüyor.

Perfect Marriage Revenge Karakterleri: 

Jung Yoo Min dizide, Hanwool Finans Grubunun yöneticisi tarafından evlat edinilen Han Yi-joo karakterini canlandırıyor. Ailesi ve kız kardeşi Han Yoo Ra tarafından bir kez bile sevgi görmeden büyür. Bir gün eşi Jung Se Hyeok'un üvey kız kardeşi Han Yoo Ra'yı sevdiğini öğrenir. Aynı gün kaza geçirir ve uyandığında kendini Jung Se Hyeok ile nişanlı olarak bulur. Kaderini değiştirmek ve ailesinden intikam almak için Jung Se Hyeok'la olan nişanını atar. Han Yoo Ra'nın sevdiği adam olan Seo Do-gook'a yaklaşarak intikamını almak ister. (guneykoresinemasi.com)

Sung Hoon dizide Taeja Grubunun kurucusunun torunu olan Seo Do-gook karakterini canlandırıyor. Han Yi Joo'nun sözleşmeli evlilik teklifini kabul eder ancak içten içe bunun gerçek bir evliliğe dönüşmesini ister.

Jin Ji Hee dizide Seo Do-gook'a aşık olan Han Yoo Ra karakterini canlandırıyor.

Lee Min Young dizide, hırsı ve arzuları peşinde koşan, istediği her şeyi yapabilecek kadar takıntılı bir kadın olan Lee Jung Hye karakterini canlandırıyor.

Diğer Oyuncular:

Kang Shin Hyo / Seo Jung Wook
Jeon Noh Min / Han Jin Woong
Kim Eung Soo / Seo Young Kyun
Oh Seung Yun / Yoo Se Hyeok
Ban Hyo Jung / Lee Tae Ja
Jin Hye Kyung / Jamie

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password