Joseon Exorcist

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Dizi, kötü bir ruhla mücadele eden Joseon Kralı Taejong’un (Kam Woo-Sung) etrafında dönmektedir. Kral Taejong, veliaht prens olduğu dönemde, ülkenin kuzeyinde devriye gezerken insanlara hükmetmek isteyen kötü bir ruhla karşılaşır ve kötü ruhu mühürlemeyi başarır. Ancak Kral olduktan sonra kötü ruh Joseon topraklarında yeniden dirilir.

Karakterleri:

Kam Woo-Sung dizide Joseon Hanedanlığının Kralı Taejong karakterini canlandırmaktadır. Veliaht prens olduğu dönemde Lee Bang-Won adı ile bilinmekteydi ve o dönemde kötü bir ruhu alt etmeyi başarmıştı. Tahta geçtikten sonra Taejong ismini aldı. Kral Taejong, babasının Joseon Hanedanlığını kurmasına yardım ettiği için kendisi ile gurur duymaktadır. Ancak Joseon'un kuruluşu sırasında bu kadar çok insanı öldürmekten de ağır bir suçluluk duymaktadır. Soğukkanlı ama güçlü bir kraldır.

Jang Dong-Yoon dizide Kralı Taejong’un (Kam Woo-Sung) oğlu Prens Chungnyeong karakterini canlandırmaktadır. Onun tek ilgi alanı bilimdir. Aniden ortaya çıkan ve kötü ruhun neden olduğu bir krizle karşı karşıya kalır. Joseon halkını korumak için kötü ruha karşı savaşamaya başlar.

Park Sung-Hoon Kralı Taejong’un (Kam Woo-Sung) oğlu Veliaht Prens Yangnyeong karakterini canlandırmaktadır. Dışarıdan bakılınca kendine güvenen biri gibi görünmesine karşın aslında içten içe babasının kendisini taht için kesin olarak tanıyıp tanımayacağı konusunda güçlü bir korku duymaktadır. Babasının gözüne girmek için elinden geleni yapmaktadır. Ancak yaptıkları asla yeterince iyi görünmektedir. Buna rağmen Kral Taejong, ilk oğlu Veliaht Prens Yangnyeong'un bir sonraki kral olması için güçlü bir arzu duymaktadır. Daha sonra Veliaht Prens Yangnyeong'un açgözlülüğü kötü ruhla bir sözleşme yapması onu için körükler.

Kim Dong-Jun dizide bir cambaz olan Byeo-Ri karakterini canlandırmaktadır. Yetenekli bir kılıç ustasıdır. Amacı hiçbir ayrımcılığa maruz kalmadığı bir statüye erişmektir. Prens Chungnyeong (Jang Dong-Yoon) ile garip bir ortaklığa girdiğinde hayatı beklenmedik bir şekilde değişir.

Jung Hye-Sung dizide saraydaki bir şaman olan Moo-Hwa karakterini canlandırmaktadır. Hayatını borçlu olduğu Kraliçe Wonkyung (Seo Young-Hee) ve Prens Kangnyeong (Moon Woo-Jin) için çıkarma ayini yaparken hayatını tehlikeye atmaktan çekinmez.

Keum Sae-Rok dizide kadınlardan oluşan bir sokak soytarısı grubunun en güzel üyesi olan Hye-Woom karakterini canlandırmaktadır. Oldukça kaba dilli birisidir. Tehlikeli mücadelelerinde Prens Chungnyeong (Jang Dong-Yoon) ve Byeo-Ri’ye (Kim Dong-Jun) katılır.

Lee Yoo-Bi dizide Joseon'un tamamen kontrolünü ele geçirmek isteyen Eo-Ri karakterini canlandırmaktadır. Cazibesini kullanarak Prens Yangnyeong (Park Sung-Hoon) kendisine aşık eder.

Seo Young-Hee dizide Joseon Hanedanlığının Kraliçesi Wonkyung karakterini canlandırmaktadır. Prens Kangnyeong (Moon Woo-Jin) kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğinde bir trajedi yaşar.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password