Good Boy

Açıklama
Yorumlar

Good Boy Konusu:

Dizi, bir zamanlar uluslararası yarışmalarda madalya kazanan ancak kısa süreli kariyerleri ve mali sıkıntıları nedeniyle özel işe alma yoluyla polis olmaya karar verenlerin hikayesini anlatıyor. Bir araya geldiklerinde "Olimpiyat Yenilmezlerini" oluştururlar ve sporcu olarak geçirdikleri süre boyunca kazandıkları benzersiz becerilerini şiddet içeren suçlarla savaşmak için kullanırlar.

Good Boy Karakterleri:

Park Bo Gum dizide Özel Şiddet Suçları Birimi'nin bir üyesi olan eski boksör Yoon Dong Joo rolünü canlandırıyor. Dövüşme yeteneğiyle doğan Yoon Dong Joo kısa sürede Olimpiyat kahramanı olur. Ancak beklenmedik olaylar yüzünden polis memuru olarak yeni hayatına başlar. Adaletsizlikle savaştığı sırada dövüşçü olarak içgüdülerini yeniden keşfeder.

Kim So Hyun dizide güzel görünümü ve spordaki becerileri sayesinde "atış tanrıçası" olarak halkın büyük sevgisini kazanarak atıcılıkta Olimpiyat altın madalyası alan Ji Han Na karakterini canlandırıyor. Bir gün tüm dünyayı şok eden bir olay yaşar ve atıcılığı bırakmak zorunda kalır. Böylece polis memuru olarak yoluna devam eder. Sakin bir kadın olmasına rağmen, konu aşk ve iş olduğunda büyüleyici derecede dürüst ve açık sözlüdür.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password