Secret Playlist

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Secret Playlist Konusu:

Dizi, bir idol ile bir YouTuber arasındaki gizli aşk hikayesini anlatıyor. Han Ju sıradan bir üniversite öğrencisi olmasının yanında PLII olarak başarılı bir kariyer yürütmektedir. Popüler erkek grubu üyesi Levi, PLII'yi fark edip işbirliği yapmak istediğinde ise Han Ju kimliğini gizlemek için elinden geleni yapar. Ancak iki genç bir proje üzerinde çalışmak zorunda kaldığında ve yakınlaşmaya başladıklarında Hanju'nun kimliği yavaş yavaş ortaya çıkar.

Secret Playlist Karakterleri: 

Kim Hyang Gi dizide, hayalinden vazgeçmemeye kararlı bir üniversite öğrencisi olan Song Han Ju karakterini canlandırıyor. Gizlice PLII adında bir müzik YouTuber'ı olarak ikili yaşamını sürdürür. Gizemli yaşamı popüler bir idolün hesabını takip etmesiyle ifşa olmaya başlar. Böylece Han Ju'nun rutin yaşamı farklı bir yönde ilerler.

Shin Hyun Seung dizide, popüler idol grubu SEZ'in Levi sahne adıyla bilinen üyesi Lee Do Guk'u canlandırıyor. Do Guk, solo çıkışını gerçekleştirmeden önce beğenerek takip ettiği müzik YouTube kanalını yöneten PLII ile işbirliği yapmak ister. İşbirliğini gerçekleştirmek için ise kanalın sahibinin gerçek kimliğini ortaya çıkarması gerekmektedir.

Diğer Oyuncular:

Yeon Oh / Lee Mak Chun
Kang Sung Yun / Han Ju'nun Annesi
Yang Dong Geun / Han Ju'nun Babası
Yang So Min / Black Cat'in Sahibi

1- Dizi, 2F (이에프) tarafından "Secret Playlist" (플레이,플리) webtoonundan uyarlanmıştır

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password