Nothing Uncovered

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Nothing Uncovered Konusu:

Dizi, kocasının metresini öldürmekle suçlandıktan sonra düştüğü kötü durumdan kurtulmak ve adını temize çıkarmak için gerçeğin peşine düşen muhabir Seo Jung Won'un etrafında dönüyor.

Nothing Uncovered Karakterleri:

Kim Ha Neul dizide, ünlü bir gazeteci ve güncel olaylarla ilgili bir TV programının sunucusu olan Seo Jung Won rolünü üstleniyor. Yakaladığı birçok özel haberle önemli bir kişilik haline gelir. Zengin bir aileden gelen Seol Woo Jae ile evlidir. Görünürdeki hayatı mükemmel olmasına rağmen beklenmedik bir olayla her şey tepetaklak olur. Kocasının görüştüğü metres öldürülür ve Seo Jung Won suçlu bulunur. Böylece Seo Jung Won, bir yandan aldatıldığı gerçeği ile yüzleşirken diğer yandan üzerindeki suçlamalardan aklanmaya çalışır.

Yeon Woo Jin dizide, davanın arkasındaki gerçeği araştıran dedektif Kim Tae Heon'u canlandırıyor. Cinayet davasından sorumlu olan dedektif Kim Tae Heon aynı zamanda Seo Jung Won'un eski sevgilisidir. Bir zamanlar her konuda uyumlu olduğu Seo Jung Won'dan ayrıldığı için pişmanlık duyan Kim Tae Heon, bir anda karşısına çıkan Seo Jung Won'a yardım eder ve kendini yeniden ona kapılırken bulur.

Jang Seung Jo dizide, Seo Jung Won'un kocası Seol Woo Jae'yi oynuyor. Zengin bir aileden gelmektedir. Seo Jung Won, Kim Tae Heon'dan ayrıldığı sıralarda Seol Woo Jae ile karşılaşır. Kısa bir süre içinde evlenirler.

1- Nyureoki'nin (뉴럭이) "Myeoksal Hanbeon Jabhibsida" (멱살 한번 잡힙시다) adlı web romanından uyarlanmıştır.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password