Mr. Plankton

Açıklama
Yorumlar

Mr. Plankton Konusu:

Mr. Plankton, tıpkı plankton gibi kimseyle bağdaşamayan ve bağ kuramayan insanların hikayesini konu alıyor. Hae Jo, kimse ona kalmasını söylemediği için bir planktonun akıntıya sürüklenmesi gibi oradan oraya sürüklenerek gezgin hayatı sürmektedir.

Mr. Plankton Karakterleri:

Woo Do Hwan dizide, hiçbir şeye sahip olmadığı için kalbi boş olan Hae Jo'yu canlandırıyor. Kendini hiçbir yere ait hissetmemektedir. Kimseyi umursamadan kasvetli bir hayat sürmektedir. Tüm bunlara rağmen renkli bir geleceğin hayalini kurmaktadır. Bir gün hayatını değiştiren bir haberle karşılaşır ve bu haber, köklerini öğrenmek için bir yolculuğa çıkmasına sebep olur.

Lee Yoo Mi dizide, Hae Jo'ya sonsuz ölçüde sevgisini verecek ve onun ailesi olmak isteyecek Jo Jae Mi'yi canlandırıyor. Dünyanın en şanssız gelin adayı olarak prestijli bir ailenin beşinci nesildeki tek oğlu olan Eoh Heung ile evlenmek üzeredir. Düğününden hemen önce Hae Jo ile karşılaşması ile hayatında köklü değişiklikler olur.

Oh Jung Se dizide derin bir geçmişe sahip bir ailenin tek oğlu olan Eoh Heung'u canlandırıyor. Düğün günü gelini Jae Mi gözlerinin önünde Hae Jo ile birlikte ortadan kaybolunca ikilinin peşine düşer.

Kim Hae Sook, Eoh Heung'un annesi ve aile reisinin gelini Beom Ho Ja'yı canlandırıyor. 17 yaşında evlendikten sonra her türlü zorbalığa katlanır ve Eoh ailesinin gıda işinin başkanı olur.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password