Love Song for Illusion

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Love Song for Illusion (2024) Konusu:

Dizi, kötü bir ruh yüzünden iki zıt kişiliğe sahip bir veliaht prens ile intikam almak için veliaht prensin babasını öldürmeye çalışan ancak istemeden veliaht prensin cariyesi olan bir kadın arasındaki romantik ilişkiyi konu alıyor.

Love Song for Illusion (2024) Oyuncuları: 

Park Ji Hoon dizide, Sa Jo Hyun ve Ak Hee adlı iki farklı kişiliğe sahip karakterleri canlandırmaktadır. Veliaht prens kimliğini gizleyerek şehir merkezindeki bir dükkanda moda tasarımcısı olarak çalışmak için doğuştan gelen sanatsal becerisini kullanan zeki bir adamdır. Diğer kişiliği olan Ak Hee ise insanları kolaylıkla baştan çıkarabilecek büyüleyici bir karakterdir. Buna rağmen ne zaman başkalarıyla fiziksel bir temasta bulunsa korkunç bir acı çekmek ile lanetlenmiştir. Baskıcı babası Sajo Seung yüzünden çocukluğundan beri kalbinde derin bir yara ile yaşamaktadır. Bir kadına aşık olduktan sonra yaşamak için bir sebep bulur. (guneykoresinemasi.com)

Hong Ye Ji dizide, bir suikastçıdan cariyeye dönüşecek kadar dönüm noktalarıyla dolu bir hayat yaşayan Yeon Wol rolünü üstleniyor. Düşmüş Yeon Hanedanlığı'nın kraliyet soyundan gelmektedir ve Yeon Poong Hak'ın tek kızıdır. Yeon Wol kimliğini gizleyerek ailesinin intikamını almak için suikastçı Gye Ra'ya dönüşür. Krala suikast düzenlemeye çalışırken kimliği belirsiz bir kişinin kurduğu tuzağa düşer ve ertesi gün geçmişine dair hiçbir anı olmadan uyanır. Böylece kralin cariyelerinden birine dönüşür.

Diğer Oyuncular:

Kim Dong Won / Yang Jae Yi
Woo Hee Jin / Cheong Myung Bi [Jo Yong'un annesi] Han Eun Seong / Ji Jeon Seo [Kral Hyun'un Koruması] Kim Tae Woo / Sa Jo Seung
Hwang Seok / Jung Chung Ta
Kang Shin Il / Jin Mu Dal Lee
Joo Won / Sa Jo Hyun [Genç] Kim Soo Ha / Yeon Wol [Genç] Woo Hyun / Hadım Neung
Lee Kwan Hoon

1-  Dizi,  Ban Bi Woon'un aynı isimli webtoon'una dayanmaktadır.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password