Knight Flower

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Knight Flower Konusu:

Dizi, dul bir kadının ikili yaşamını anlatmaktadır. Gündüzleri sakin ve mütevazi bir hayat yaşar ancak geceleri ihtiyacı olanlara yardım etmek için elinden gelen her şeyi yaparak onların dünyasına çıkar.

Knight Flower Oyuncuları:

Honey Lee dizide, 15 yıl dul kalmış olan Jo Yeo Hwa karakterini canlandırıyor. En büyük soylu ailenin gelini olan Jo Yeo Hwa, gündüzleri çitin dışındaki dünyayı göremeyen erdemli bir kadın olarak sessiz ve mütevazı bir hayat yaşar. Geceleri ise güneş battığında, kimsenin haberi olmadan ihtiyacı olanlara yardım etmek için dünyaya çıkar.

Lee Jong Won dizide sivri bir zekaya ve olağanüstü dövüş becerilerine sahip bir subay olan Park Soo Ho karakterini canlandırıyor. Bu kadar güçlü yönlerine rağmen nazik bir kişiliğe sahiptir. Gençliğinden beri Kral Yi So (Heo Jung Do) ile birlikte okuyup büyümüştür. Geneç yaşta ailesini suikastçilerin saldırısı sonrasında kaybeden Park Soo Ho, Park Yoon Hak tarafından kurtarılır ve onun ailesinin bir parçası olur.

Lee Ki Woo dizide, Park Soo Ho'nun ağabeyi gibi olan Park Yoon Hak karakterini canlandırıyor. Dışarıdan her şeye kayıtsız bir adammış gibi durmasına rağmen her zaman Park Soo Ho için endişelenmektedir.

Park Se Hyun dizide, Jo Yeo Hwa'nın güvenilir hizmetlisi ve aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Yeon Sun rolünü üstleniyor. Jo Yeo Hwa birçok bela ile karşı karşıya kaldığında Yeon Sun da genç yaşına rağmen her zaman ona bakar ve onunla ilgilenir.

Diğer Oyuncular:

Kim Sang Joong / Seok Ji Seong
Woo Kang Min / Man Sik
Seo Yi Sook / Oh Nan Kyeon
Kim Kwang Gyu / Hwang Chi Dal
Yoon Sa Bong / Jang So Woon
Jo Jae Yoon / Kang Pil Jik
Kim Mi Kyung / Yoo Geum Ok
Heo Jung Do / Yi So [Joseon'un Kralı] Jung Yong Ju / Bi Chan
Kim Hyung Mook / Yeom Heung Jib
Lee Woo Je / Hwal Yoo
Lee Ruby / Hwang Yi Kyung
Nam Mi Jung / Bong Mal Daek
Jung So Ri / Seok Jae Yi
Jung Ye Na / Ggotnim
Jang A Won
Lee Keun Wook

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password