Youth

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Konusu:

Dizi, kendi acılarını ve sırlarını taşıyan yedi gencin hikâyesini konu almaktadır. Sıkıntıları sırasında birbirlerine destek olarak birlikte ayakta kalmayı başarırlar.

Karakterleri:

Seo Ji-Hoon dizide bir Ulusal Meclis üyesinin oğlu olan Kim Seok-Jin karakterini canlandırmaktadır. Babasının belirlediği hayatta sıkışıp kalmıştır. İyi görünümüne ve iyi bir aileden gelmesine karşın duygularını ifade etmekte zorlanan birisidir. Yeni bir okula transfer olur. Orada, sıkı arkadaşlıklar kurar ve o süre içerisinde bam başka bir insana dönüşür.

Ro Jong-Hyun dizide kendisi hakkında çılgın dedikoduların döndüğü Min Yoon-Gi karakterini canlandırmaktadır. Evini ateşe verip, annesini öldürdüğü dahil olmak üzere kötü söylentiler peşini bırakmamaktadır. Oysaki annesi onun için her şey demektir. İnsanlarla pek iletişim kurmadığı için dışarıdan bakılınca duygusuz biri gibi görünmektedir. Ancak aslında oldukça sıcak kalpli birisidir. Ona teselli veren tek şey piyano çalmaktır. Daha sonra, arkadaşı Jeon Jung-Kook’un (Jeon Jin-Seo) onu olduğu gibi kabul etmesi ve nereye giderse gitsin onu ön yargısız bir şekilde takip etmesi nedeni ile geçmişten gelen acılarını ve güvensizliğini yener.

Ahn Ji-Ho dizide yetenekli bir dans dâhisi olan Jung Ho-Seok karakterini canlandırmaktadır. Hayata her zaman olumlu bir şekilde bakmaktadır. Çocukken bir eğlence parkında terk edilmiş olmasına karşın herkesten daha çok çevresine pozitif enerji yayan birisidir.

Seo Young-Joo dizide güçlü sorumluluk duygusuna sahip olan Kim Nam-Joon karakterini canlandırmaktadır. Maddi zorluklar çeken bir ailede büyüdüğü ve zorlu yaşam şartlarından dolayı yaşıtlarına göre daha erken olgunlaşmıştır. Bir çok yarı zamanlı işte çalışmasına karşın oldukça iyi notlara sahiptir.

Kim Yoon-Woo dizide parlak gülümsemesinin ardında acı bir sır saklayan Park Ji-Min karakterini canlandırmaktadır. Aşırı korumacı ailesinin yalanlarla sakladığı travmatik geçmişi nedeni ile bir kimlik duygusunu sorunu yaşamaktadır.

Jung Woo-Jin dizide alkolik babası yüzünden zor zamanlar yaşayan Kim Tae-Hyung karakterini canlandırmaktadır. Eskiden babası oldukça nazik ve kendisine karşı ilgili birisiydi. Ancak annesi onları terk ettikten sonra babası bu durumu kaldıramayarak bir alkolik oldu. Kim Tae-Hyung, babasının eski haline döneceği konusunda umudunu kaybetmemiştir.

Jeon Jin-Seo dizide mutluluğu hiçbir zaman tatmamış olan Jeon Jung-Kook karakterini canlandırmaktadır. Dengesiz ve hiçbir zaman güven duyamadığı bir ailede büyümüştür. Bu yüzden, yaşamın amacını ve kendi varlığını sorgulayarak büyümüştür.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password