Mad for Each Other

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Konusu:

Dizi, hayatları alt üst olmuş iki kişinin arasında ki romantik ilişkiyi konu almaktadır. No Whi-O (Jung Woo), yaşadığı bir olay sonrasında öfke kontrolünde sorunlar yaşamaya başlar ve ne kadar uğraşsa da öfkesini kontrol etmeyi başaramaz. Bu süre zarfında, çılgın biri olan Lee Min-Kyung (Oh Yeon-Seo) ile tanışır. Geçmişte yaşadıkları ilişkiler ile alakalı çok komplike ve yaralayıcı tecrübeler yaşamış olan ikili (No Hwi Oh ve Lee Min Kyung) kendi iyileşme süreçlerini yaşarken birbirlerine aşık olmaya başlarlar.

Karakterleri:

Jung Woo dizide bir dedektif olan No Whi-O karakterini canlandırmaktadır. Oldukça iyi bir hayata sahip olduğunu düşünürken yaşadığı bir olay sonucunda hayatı alt üst olur. Öfkesini kontrol edemeyen, her şeye sinirlenen çılgın bir adama dönüşür.

 

Oh Yeon-Seo dizide bir kariyer kadını olan Lee Min-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Sofistike bir görünümü ve iyi bir işi vardır. Yaşadığı bir olay sonucunda sıradan hayatı çöker ve artık kimseye güvenemez olur. Sanrılar görmeye ve kompülisif bozukluklar yaşamaya başlar.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password