More Than Friends

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Konusu:

Dizi, 10 yıl boyunca birbirlerine karşı romantik duygular besleyen iki arkadaşın etrafında dönmektedir.

Karakterleri:

Ong Seong-Wu dizide bir fotoğrafçı olan Lee Soo karakterini canlandırmaktadır. Aşk söz konusu olduğunda bencil birisidir. Ayrıca, oldukça kendini beğenmiş ve özgüveni yüksek bir karaktere sahiptir. 10 yılın sonunda arkadaşı Kyung Woo-Yeon’a (Shin Ye-Eun) karşı aslında romantik duygular beslediğini fark eder.

Shin Ye-Eun dizide güzel yazı sanatçısı (hattat) olan Kyung Woo-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Tek taraflı sevme konusunda üstüne diyecek kimse yoktur. Sanki bu konuda lanetlenmiş gibidir. 10 yıldır, arkadaşı Lee Soo’dan (Ong Seong-Wu) hoşlanmaktadır. İlgi duyduğu her şeye kapılıp giden birisidir. Bu yüzden, yazı sanatçısı (hattat) olabilmek için iyi maaşlı işinden bile ayrılmıştır. Bir gün, On Joon-Soo (Kim Dong-Jun) ile karşılaşır ve kalbinde bir şeyler değişmeye başlar.

Kim Dong-Jun dizide bir yayın şirketinin CEO'su olan On Joon-Soo karakterini canlandırmaktadır. Varlıklı, iyi görünümlü ve iyi bir akademik geçmişe sahip birisidir. İlk aşkı ona kötü bir deneyim yaşattığı için kalbini aşka kapatmış birisidir. Kyung Woo-Yeon (Shin Ye-Eun) ile tanıştıktan sonra kalbi aşk için tekrar çarpmaya başlar.

P.O dizide bir restoran sahibi olan Jin Sang-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Oldukça çalışkan ve pozitif düşünen birisidir.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password