Record of Youth

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Konusu:

Dizi, modellik sektörünün içinde olan bir grup gencin etrafında dönmektedir.

Karakterleri:

Park Bo-Gum dizide bir model olan Sa Hye-Joon karakterini canlandırmaktadır. Gerçekçi bir kişiliğe sahiptir. Zeki ve yakışıklı olduğu kadar da iyi bir insandır. Bir model olarak başarılı olsa da onun asıl hayali bir oyuncu olmaktır. Bu yüzden çeşitli oyuncu seçmelerine katılmış ancak başarılı olamamıştır.

Park So-Dam dizide bir makyaj sanatçısı olan An Jung-Ha karakterini canlandırmaktadır. Mantıklı ve çalışkan bir genç kızdır. Kendi yeteneklerini değerlendirmede oldukça iyidir. Etrafında yaşanan olaylardan kolayca sarsılmaz ve kendi yolunda yürümeye devam eder. En büyük hayali, başarılı bir makyaj sanatçısı olmaktadır. Bu yüzden, kendine olan güvensizliğini yenerek, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi amaçlamaktadır. İyi bir üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirkete işe girer. Ancak üç yıl sonra bir makyaj sanatçısı olma hayalinin peşinden gidebilmek için işinden ayrılmıştır.

Byeon Woo-Seok dizide bir model ve bir oyuncu olan Won Hae-Hyo karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca Sa Hye-Joon’un (Park Bo-Gum) en yakın arkadaşıdır. Oldukça sıkı çalışan nazik birisidir. Aynı zamanda son derece rekabetçi bir kişiliğe sahiptir.

Ha Hee-Ra dizide Sa Hye-Joon'un (Park Bo-Gum) annesini canlandırmaktadır. Oğlu ve en yakın arkadaşı aynı hedefe doğru yürümesine rağmen anneleri olarak çok farklı değerlere sahiptirler.

Shin Ae-Ra dizide Won Hae-Hyo'nun (Byeon Woo-Seok) annesi olan Kim Yi-Young karakterini canlandırmaktadır. Oğlu ve en yakın arkadaşı aynı hedefe doğru yürümesine rağmen anneleri olarak çok farklı değerlere sahiptirler.

Han Jin-Hee dizide Sa Hye-Joon'un (Park Bo-Gum) büyükbabası olan Sa Min-Ki karakterini canlandırmaktadır. Büyükbaba-torun olarak aralarında sıcak bir ilişki vardır.

Park Soo-Young dizide Sa Hye-Joon'un (Park Bo-Gum) babası olan Sa Young-Nam karakterini canlandırmaktadır.

Seo Sang-Won dizide Won Hae-Hyo'nun (Byeon Woo-Seok) babası olan Won Tae-Kyeong karakterini canlandırmaktadır.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password