Missing: The Other Side

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Konusu:

Dizi, ruhların yaşadığı bir kasabada geçmektedir. Bu kasabada, ölmeden önce kaybolan insanların ruhları yaşamaktadır. Bir grup insan hem kaybolan insanların bedenlerini bulmak hem de kaybolmalarının ardındaki gerçeği öğrenmek için bu kasabaya gelir.

Karakterleri:

Ko Soo dizide bir dolandırıcı olan Kim Wook karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklı bir adam ve iyi bir konuşmacıdır. Yeteneklerini yardıma muhtaç insanlar için kullanmaktadır. Bir gün yolu, ruhların yaşadığı, Duon kasabasına düşer ve birçok gizemle karşı karşıya kalır.

Heo Jun-Ho dizide gizemli bir adam olan Jang Pan-Seok karakterini canlandırmaktadır. Gizlice kayıp insanları aramaktadır. Duon kasabası ile dış dünya arasındaki bir bağlantıdır. Kim Wook (Ko Soo) ile birlikte olayları çözmeye çalışır.

Ahn So-Hee dizide Kim Wook’un (Ko Soo) yardımcısı olan Lee Jong-A karakterini canlandırmaktadır. Kamu personeli sınavını tek sefer geçmiştir ve bir toplum merkezinde memur olarak çalışmaktadır. Ancak, aynı zamanda toplumdaki adaleti sağlayabilmek için Kim Wook’a yardım eden bir hackerdir.

Seo Eun-Su dizide Duon kasabasında bir ruh olarak yaşayan Choi Yeo-Na karakterini canlandırmaktadır. Düğününden bir ay önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

Ha-Joon dizide elit bir dedektif olan Shin Joon-Ho karakterini canlandırmaktadır. Polis akademisinden sınıfının en iyisi olarak mezun olmuştur. Kaybolan nişanlısını (Seo Eun-Su) bulabilmek için Kim Wook’un (Ko Soo) ekibine katılır.

Song Geon-Hee dizide kayıp ruhların yaşadığı kasabanın bir sakini olan Thomas karakterini canlandırmaktadır.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password