Snowdrop

Açıklama
Resimler
Yorumlar

Konusu:

Dizi, Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği 1987 yılında geçmektedir. Kanlar içindeki Im Soo-Ho (Jung Hae-In), saklanmak için Hosoo Kadın Üniversitesi'nin öğrenci yurduna girer. Onu bulan Eun Young-Ro (Jisoo) saklanmasına yardım eder. İkilinin arasında çok geçmeden romantik bir ilişki başlar.

Karakterleri:

Jung Hae-In dizide prestijli bir üniversitede yüksek lisans öğrencisi olan Im Soo-Ho karakterini canlandırmaktadır. Yarı Koreli yarı Almandır. Karizmatik olduğu kadar da gizemli birisidir. Kör bir randevuda tanıştığı ve kalbini kaptırdığı Eun Young-Cho (Jisoo) ile öğrenci kız yurdunda saklandığı sırada tekrar karşılaşır.

Jisoo dizide Hosoo Kadın Üniversitesi'nde İngiliz Edebiyatı öğrencisi olan Eun Young-Ro karakterini canlandırmaktadır. Im Soo-Ho (Jung Hae-In) ile ilk kez kör bir randevuda tanışır ve görür görmez ona aşık olur.

Kim Hye-Yoon dizide bir öğrenci kız yurdunda telefon operatörü olarak çalışan Kye Boon-Ok karakterini canlandırmaktadır. Maddi açıdan kötü bir aileden geldiği için üniversiteye gitmekten vazgeçmiştir. Üniversite öğrencisi gibi davranarak Eun Young-Cho ile kör bir randevuya katılır. Daha sonra kendini bir olayın içinde bulur.

Jang Seung-Jo dizide Ulusal İstihbarat Servisi’nde takım lideri olarak görev alan Lee Kang-Moo karakterini canlandırmaktadır. Hiçbir zaman kurallarından ödün vermeyen, prensip sahibi birisidir.

Yoo In-Na dizide bir devlet hastanesinde yetenekli bir cerrah olarak çalışan Kang Chung-Ya karakterini canlandırmaktadır. Ameliyathanedeki becerileri ona güvenilir bir cerrah olarak sağlam bir ün kazandırmaktadır. Ancak gizemli bir kişiliğe sahiptir ve herkesten bir şeyler saklıyor gibi görünmektedir.

Yoon Se-Ah dizide Hosoo Kadın Üniversitesi'nin öğrenci yurdunun müdiresi olan Pi Seung-Hee karakterini canlandırmaktadır.

Jung Eugene dizide Ulusal İstihbarat Servisi ajanı olan Jang Han-Na karakterini canlandırmaktadır. İşine tutku ile bağlı olan birisidir.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaydolun

Hesabınız yok mu?

Giriş Yapın!

Forgot Password